Dani vjenčanja u Varaždinu

Dani vjenčanja u Varaždinu
Petak, 20. 11. 2015. 1320

MERRY PO MERI ekipa odradila je svoje prvo i, važno je spomenuti, uspješno predstavljanje javnosti na Danima vjenčanja u Varaždinu 2015. Događalo se to 14. i 15. studenog u dvorani Graberje u organizaciji Tin Marketinga. Predstavili smo se baš onako kako smo sve skupa i najavili putem naših i javnih marketinških kanala. Dizajnom izlagačkog prostora u jednom od kuteva dvorane te kostimima koje smo nosili, dočarali smo jedinstvenost naše usluge za mladence, ali i sve ostale koji planiraju veću ili manju tematsku proslavu. Teme, koje smo odabrali za ovu priliku, bile su 20-te (charleston) i 50-te (pin-up). Inspirirani tim vremenima, osim usklađenih kostima, različitim rekvizitima obogatili smo izlagački prostor. Time smo se također estetski istaknuli i privukli pažnju posjetitelja.

Svima, koji su odlučili zastati i razgledati naš zanimljiv kutak, ponudili smo ukusan zalogajčić Restorana Bedem uz koji se fino nadovezivalo vino Vinarije Kerman te kolačić Slastičarnice Šešet. Svi su nam se oni pridružili na Danima vjenčanja kao partneri koji podržavaju projekt MERRY PO MERI. Cvjećarnica Flora Rustica uljepšala je prostor svojim cvjetnim aranžmanom, a gospodin Božo Keretić iz Vision d.o.o. usmjerenom rasvjetom naglasio je pojedine dijelove našeg izlagačkog kutka.

Podijelili smo gomilu brošura jer ovogodišnji Dani vjenčanja vrvjeli su ljudima koji su zainteresirano obilazili sve izlagače, mnogi od njih s već zacrtanim datumom vjenčanja. Buduće mladence darovali smo poklon vrećicama s malom buteljicom Kerman Vina, podvezicom Kookabee designa i info materijalima MERRY PO MERI članova i partnera.

Budućim mladencima ponudili smo i posebnu ponudu naših usluga. Svaki od MERRY PO MERI članova poklonio im je 10% popusta na svoje usluge te gratis uslugu organizacije, naravno – po njihovoj mjeri! Kookabee haljina, Merlić fotke, Kreda web i standardne pozivnice, Tura tematsku dekoraciju interijera i eksterijera + organizaciju vjenčanja gratis.

MERRY PO MERI ekipa sastoji se od četiri stalna člana: Kookabee design, obrt za modu i dizajn,Foto atelier Merlić d.o.o., Studio za grafički i web dizajn Kreda d.o.o. i Tura j.d.o.o. za usluge u kulturi i turizmu. Od ovog tima možete očekivati svečane ili otkačene, dizajnerske odjevne predmete, fotografije i foto book-ove za vlastitu uspomenu ili dijeljenje dragim osobama, kreativne i potpuno personalizirane pozivnice, zahvalnice i natpise te ekipu s kojom je komunikacija oko ideja i njihove provedbe najlakša stvar na svijetu. Cijeli tim posvećen je upravo vašim idejama, a ako ih nemate, mi ih imamo pregršt. Svojim sastavom i načinom rada prilagođavamo se vama, vašim potrebama i mogućnostima.

Sve zajedno proizašlo je iz vizije da se oformi tim koji se profesionalno bavi pružanjem usluga koje će svakome, tko odluči svoje društvo (članove uže ili šire obitelji i prijatelje) počastiti posebnom i nezaboravnom proslavom (bilo koje prigode), sigurno trebati. O tome kako  je sve zajedno izgledalo ovom prilikom kod nas, među nama i prema vama, provjerite u galeriji fotografija i uvjerite se da organizacija vjenčanja, uz našu pomoć, može biti izuzetno zabavna.Video sadržaj
 

FaLang Language Switcher

 

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće