Novosti

Grad Varaždin pobjednik je kategoriji najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske 2017. godine po ocjenama Turističke patrole Večernjeg lista.

Tu prestižnu nagradu dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina primit će na svečanosti dodjela nagrada Turističke patrole i Večernjakovih zvjezdica koja će pod pokroviteljstvom Ministarstva Turizma RH biti održana u utorak, 12. rujna, u Kneževoj palači u Zadru, piše Varaždin.hr.

Varaždinske coprnice

Srijeda, 30. 3. 2016.

U suradnji sa Gornjogradskim coprnicama iz Zagreba, nastao je turistički obilazak Varaždina na temu vještica i vještičarenja. Tvrtke Omnes Artes i Tura udružile su snage s povijesničarkom Martinom Findrik i osmislile još jednu mističnu šetnju gradom, a prvu takvu u Varaždinu.

Dani vjenčanja u Varaždinu

Petak, 20. 11. 2015.

MERRY PO MERI ekipa odradila je svoje prvo i važno je spomenuti, uspješno predstavljanje javnosti na Danima vjenčanja u Varaždinu 2015. Događalo se to 14. i 15. studenog u dvorani Graberje u organizaciji Tin Marketinga. Predstavili smo se baš onako kako smo sve skupa i najavili putem naših i javnih marketinških kanala. Dizajnom izlagačkog prostora u jednom od kuteva dvorane te kostimima koje smo nosili, dočarali smo jedinstvenost naše usluge za mladence, ali i sve ostale koji planiraju veću ili manju tematsku proslavu.

 

FaLang Language Switcher

 

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće